Ivan Zachariáš natočí pro HBO Europe drama Pustina

Vydáno: 09.11.2015 14:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Jeden z nejžádanějších reklamních režisérů současnosti Ivan Zachariáš se ve spolupráci se scenáristou Štěpánem Hulíkem pustí do ambiciózního seriálu Pustina. Půjde o jeho první velký hraný projekt.
Ivan Zachariáš - HBO seriál PustinaNa seriálu bude HBO Europe pracovat současně s produkčními společnostmi Nutprodukce a Etamp, které se podílely už na oceňované minisérii Hořící keř, pyšnící se jedenácti Českými lvy. Očekávání jsou relativně vysoko, neb v HBO Pustinu řadí bok po boku nejen Hořícímu keři, ale i seriálům Terapie, Až po uši a nejnovějšímu Mamonu. Další pozoruhodný příslib spočívá v tom, že při celkovém počtu osmi připravovaných epizod bude čtyři z nich režírovat Alice Nellis

Dramatický seriál Pustina bude vyprávět o vesnické komunitě zasažené sérií záhadných událostí v kritické době, kdy musí čelit celospolečenskému nátlaku a ocitá se na okraji vlastního zániku. Natáčení bude probíhat od listopadu letošního roku až do konce května roku 2016, převážně v Čechách a na česko-polském pomezí.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY