Kdo ztvární v hraném filmu Amy Winehouse?

Vydáno: 06.11.2015 11:00 - | foto: facebook tvůrce

Život zpěvačky Amy Winehouse nám byl představen již formou dokumentu, nyní se o ní chystá i hraný celovečerní film. Kdo usiluje o titulní roli roli v tomto biografickém snímku?
Noomi Rapace ve filmu  / BabycallÚspěšný dokument z tohoto roku, Amy, od režiséra Asifa Kapadia, nám chvalitebně emocionálním přístupem představil kratičký život talentované britské zpěvačky Amy Winehouse, která zemřela před čtyřmi roky na otravu alkoholem a zapsala se jako poslední do nechvalně známého Klubu 27. Její talent a tragický život však budeme moci vidět na plátnech kin ještě jednou, tentokrát ale ne dokumentárně, chystá se hraný film o Amy, o kterém už víme několik prvních informací.

Režírovat tentokrát bude irská filmařka Kirsten Sheridan (Melodie mého srdce), zajímavější zprávou je ovšem obsazování role této zajímavé postavy na hudební scéně. Nejvíce se mluví o švedské herečce ze snímků Muži, kteří nenávidí ženy a PrometheusNoomi Rapace. Informace zatím nebyla potvrzena, ale studio již s Noomi údajně vyjednává. Brzy se tak zřejmě dočkáme dalšího zfilmování života hudební hvězdy s ne tak hezkým koncem. Jak se vám líbí nápad představit Amy Winehouse i pomocí hraného filmu a volba pro hlavní roli?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY