Zrežíruje Elizabeth Banks reboot Charlieho andílků?

Vydáno: 17.09.2015 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Původní televizní seriál Charlieho andílci z roku 1976 se dočká třetího přepracování, toho by se tentokrát mohla ujmout talentovaná herečka i režisérka Elizabeth Banks.
Elizabeth Banks, Hailee Steinfeld při natáčení filmu Ladíme 2 / Tento rok herečka a nyní i režisérka Elizabeth Banks debutovala se svým prvním celovečerním filmem, komedií Ladíme 2, na které odvedla poměrně slušnou práci. A tak to vypadá, že snímků vznikajících pod její taktovkou přibude. (Zvažuje se i její návrat jako režisérky pro Ladíme 3.) Nejnovější nabídka pro Banks přišla od Sony a podle dostupných informací by právě ona mohla režírovat reboot Charlieho andílků. O tomto chystaném filmu se momentálně neví zhola nic, ale Elizabeth se studiem zatím vyjednává a brzy se snad dočkáme i finálního rozhodnutí.

Pro připomenutí začali Charlieho andílci jako televizní seriál v roce 1976, kdy hlavním ženským triem byly Farrah FawcettKate Jackson a Jaclyn Smith doplněné mužskou posilou v podobě Davida Doylea. Seriál běžel pět sérií a filmová verze mu byla dopřána až v roce 2000. Zde se "novou generací" Charlieho andílků staly Drew BarrymoreCameron Diaz a Lucy Liu s Billem Murrayem. Stejně jako seriál získal i tento remake úspěch a dočkal se i druhého dílu. V roce 2011 pak stanice ABC zpracovala téma opět jako seriál, ten ale neměl úspěch a byl zrušen v polovině první série.

Máte radost z výběru studia Elizabeth Banks jako režisérky? A kdo by podle vás byl skvělými novými Charlieho andílky? Podělte se s námi o svůj názor v komentářích.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY