Byl Bruce Willis vyhozen z nového filmu Woodyho Allena?

Vydáno: 26.08.2015 12:46 - | foto: facebook tvůrce

Tento týden se začala natáčet nejnovější komedie režiséra Woodyho Allena a vypadá to, že již od začátku ji zastihly komplikace, a to s naprosto nenadálým odchodem Bruce Willise.
Bruce Willis při natáčení filmu  / Untitled Woody Allen ProjectO nejnovějším snímku režiséra Woodyho Allena toho zatím příliš nevíme, jak už u jeho filmů bývá zvykem. Znamým faktem je, že se bude jednat o komedii a podle prvních fotek se bude odehrávat v 50. letech minulého století. A doposud jsme znali i obsazení, vypadá to však, že v tom se nyní chystají velké změny. Hlavním filmovým triem mělo v nové Allenově komedii být Kristen StewartJesse Eisenberg a Bruce Willis, kteří také byli prvními s potvrzenou účastí na filmu. Zdá se ale, že bohužel Willise už ve snímku neuvidíme.

A to přestože herec ještě před dvěma dny byl viděn a vyfocen paparazzi na natáčení. Byla vydána zpráva, že Bruce Willis se nemůže účastnit natáčení kvůli zkoušení divadelní hry, které se překrývají. To v zápětí ovšem bylo vyvráceno a objevily se informace, že není možné, aby se při natáčení najednou začalo zkoušení překrývat. Vypadá to tedy spíše na neshodu s režisérem, která vedla k Willisovu vyhazovu a nebo jeho odchodu z vlastní vůle. 

Role tedy nyní bude muset být přeobsazena a několik scén se bude přetáčet. Kdo bude náhradou, zatím není známo. Allen má však s podobnými situacemi zkušenosti. Už jednou po týdnu natáčení přeobsadil roli Michaela Keatona v Purpurové růži z Káhiry.

I přes odchod této hvězdy však film stále nabízí řádku hvězdných jmen, jako jsou Blake LivelyCorey StollJudy DavisAnna Camp a mnozí další...


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY