Colin Farrell míří do světa Harryho Pottera

Vydáno: 05.08.2015 20:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Čarodějnický prequel série Harry Potter s názvem Fantastická zvířata a kde je najít ulovil další zvučné jméno do svého obsazení. Vedle Eddieho Redmaynea bude magická zvířata krotit také Colin Farrell.
Colin Farrell ve filmu Zimní příběh / Winter's TaleColin Farrell je aktuálně v kurzu - v současnosti ho můžeme vidět ve druhé sérii oblíbeného seriálu Temný případ, zahrál si také v ceněném dramatu Humr, které bylo oceněno v Cannes, letos jej ještě uvidíme v thrilleru Solace nebo příští rok ve fantasy Arthur & Lancelot. Vytížený herec si však na svá bedra naložil ještě další roli, a to už v rozsáhlé franšíze, jejíž první díl dorazí do kin příští rok. Řeč je o třídílném prequelu Harryho Pottera s názvem Fantastická zvířata a kde je najít, v němž se setkáme s magizoologem Mlokem Scamanderem (Eddie Redmayne) přibližně století předtím, než do stejného světa dorazí Harry Potter.

Farrell by si měl zahrát postavu čaroděje jménem Graves, starého známého, kterého Mlok potká na svých cestách v New Yorku. Pro doplnění - hvězdné obsazení například čítá ještě jména jako Katherine WaterstonEzra MillerDan Fogler a Alison Sudol. Snímek dorazí do kin 17. listopadu příštího roku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY