Marion Cotillard a Brad Pitt budou špiony

Vydáno: 09.06.2015 08:20 - | foto: 2011 Warnerbros

Známý režisér Robert Zemeckis, který stojí například za filmem Forrest Gump, se spojí pro svůj nový špionážní projekt s dvěma velkými hvězdami. Těmi jsou Brad Pitt a Francouzka Marion Cotillard.
Brad Pitt ve filmu Železná srdce / FuryNový bezejmenný film od režiséra Forresta Gumpa a Návratu do budoucnostiRoberta Zemeckise, bude špionážního žánru. Není sice úplně jasné, zda získané hvězdy samy budou špiony, protože o projektu víme velmi málo, ale popsaný byl jako "rychlý romantický thriller se špiony." V něm, jak nadpis prozrazuje, uvidíme oscarovou Marion Cotillard (Edith Piaf), která se postaví po bok Brada Pitta - jeho spolupráce se slavným režisérem byla oznámena již na začátku tohoto roku.

Na projekt si asi kvůli vytíženosti všech tří jmenovaných počkáme delší dobu. Cotillard právě natáčí filmovou adaptaci legendární počítačové hry - Assassin's Creed s Michaelem FassbenderemPitt bude brzy pracovat na horké novince pro službu Netflix a samotný režisér Robert Zemeckis za chvíli bude mít práce nad hlavu s blížící se premiérou Chůze po laně, v níž září Joseph Gordon-Levitt. Zřejmě i samotné natáčení se tedy bude odehrávat až na začátku roku 2016, což je ještě poměrně daleko.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY