David Lynch opouští návrat do Městečka Twin Peaks

Vydáno: 07.04.2015 17:57 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok se na televizní obrazovky vrátí třetí sezóna kultovního mysteriózního seriálu Městečko Twin Peaks Davida Lynche. Ten se však nyní nechal slyšet, že ji máme čekat bez jeho účasti.
Kyle MacLachlan, Sherilyn Fenn ve filmu Městečko Twin Peaks / Twin PeaksDavid Lynch loni oznámil, že bude režírovat třetí sezónu kultovního seriálu Městečko Twin Peaks. V plánu bylo celkem devět epizod, které v roce 2016 odvysílá kabelová televize Showtime. I když je návrat po pětadvaceti letech stále neodvratný, zveřejnil včera režisér tweet, že od výroby seriálu odstupuje a přeje televizi i štábu hodně štěstí s jeho přípravou. Proč? Podle Lynche nechtěla dát televizní společnost na výrobu scénáře jednotlivých epizod takovou sumu, kterou by si seriál zasloužil. 

Po více než roce vyvíjení projektu tedy nakonec odchází - jedná se však o definitivní stanovisko? Těžko říct, ale Showtime se záhy nechala slyšet, že možná vyjednávání s režisérem ještě přeci jen započne. Pouštět se totiž do natáčení bez něj, duchovního otce série, by zřejmě bylo příliš velké riziko.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY