Pocestují Jennifer Lawrence a Chris Pratt do vesmíru?

Vydáno: 10.02.2015 11:00 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Nad snímkem Passengers se již nějakou tu dobu vznáší otazník. Podle posledních informací by se však v roli ústředních pasažérů mohli objevit Jennifer Lawrence a Chris Pratt. A navíc pod taktovkou režiséra Kódu Enigmy.
Chris Pratt ve filmu Jurský svět / Skoro se už zdálo, že k realizaci filmu, za jehož scénářem stojí Jon Spaihts (Černá hodina, Prometheus), snad ani nedojde. Filmové studio The Weinstein Company přehodnotilo své plány, zavrhlo plánované datum premiéry 3. dubna 2015 a navrch z projektu vycouvala i ústřední herečka Rachel McAdams. Nyní se ale blýská na světlejší zítřky.

Dle posledních informací a spekulací se má režie Passengers ujmout Morten Tyldum, norský rodák, který se proslavil především aktuálním Kódem Enigmy. Hlavní hvězdou filmu by se měla stát Jennifer Lawrence (Hunger Games, Terapie láskou) a jejím hereckým partnerem Chris Pratt (Jurský svět).

Co se samotného příběhu týče, mělo by se jednat o drama odehrávající se na palubě vesmírné lodi, která míří na vzdálenou neznámou planetu. Tisíce pasažérů (odtud název) se nachází ve stavu hibernace, ovšem jeden z nich (Chris Pratt) se probudí o 90 let dříve, než má. Aby si mohl čekání na svou smrt zkrátit, probudí další pasažérku (Jennifer Lawrence). A nebyl by to snad ani Hollywood, kdyby z toho nevznikla láska jako hrom.

Zajímala by vás taková vesmírná romantika? A líbili by se vám v ní zvolení herci?



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY