MagicBox v listopadu překvapí fanoušky modrých disků

Vydáno: 25.10.2014 17:30 - | foto: Orion Pictures Corporation

Blíží se Vánoce, což znamená, že bude postupně vycházet několik velmi silných nových a dlouho očekávaných katalogových titulů. Na některé si je ale třeba dát pozor, protože mohou zklamat. A jiné naopak potěší.
BD obal filmu  / AmadeusNejprve k těm zklamáním. AmadeusRobin Hood jakožto dva silné katalogové tituly u nás sice konečně vyjdou v příštím měsíci na blu-rayi v prodloužených verzích, ale nebudou obsahovat žádný bonusový materiál. Pokud si budete chtít poslechnout audiokomentář režiséra a scenáristy a zhlédnout hodinový dokument (Amadeus), případně si udělat čas na dva audiokomentáře, půlhodinový film o filmu, dvacet minut rozhovorů, upoutávky, videoklip a skoro hodinu hudby ze soundtracku (Robin Hood), budete se muset porozhlédnout v zahraničí a oželet českou podporu. Další zprávy ale budou jenom pozitivní, slibujeme.

Kdo má rád kolekci blu-ray disků různorodou, toho jistě potěší, že se u kataogových titulů rozhodl MagicBox pro různě barevné obaly, a tak například Gauneři budou ve žluté, Amores perros - Láska je kurva v červené, Halloween II ve stylové černé či Princezna nevěsta v žlutohnědé. A kdo si nepotrpí na katalogové tituly, ale má rád blockbustery s pořádnou bonusovou výbavou, ten/ta bude jistě rád/a, že Transformers: Zánik přece jenom budou mít bonusový disk s více než třemi hodinami bonusů. A to i přesto, že pro naši lokalitu byla původně hlášena pouze varianta s 3D a 2D verzí filmu. Jenom to neříkejte vaší peněžence.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY