Nymfomanka prodlouží svůj orgasmus v Torontu

Vydáno: 27.05.2014 21:00 - | foto: facebook tvůrce

Režisérská verze první části Nymfomanky byla uvedena na Berlinale. Podle ohlasů ale necelá půlhodina navíc přinesla jenom více sexuálně explicitních scén, ale mnoho nepřidala k příběhu. U druhé části by to platit nemělo.
Nymfomanka, BerlinaleZatímco režisérský sestřih jedničky přidal necelou půlhodinu a spíše komediálnímu tvaru uškodil, o skoro hodinu delší dvojka slibuje nové podzápletky a ještě více nesmlouvavosti v ponoru do nejenom nitra titulní protagonistky. Dlouho se spekulovalo, že by Nymfomanka, část II. ve své DC verzi mohla být uvedena mimo soutěž v Cannes, ale ročník již skončil a po Larsi von Trierovi ani vidu, ani slechu.

Mezitím se vynořily zprávy, že píše horor umístěný do Detroitu a uvažuje o režírování akčního filmu, ale jeho poslední dvojprojekt ještě neskončil svou cestu festivalovým okruhem. Nymfomanka, část II. bude totiž uvedena tento podzim na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Nedá se očekávat, že by se na něm režisér a scenárista v jedné osobě ukázal, když je jeho strach z létání pověstný a když po incidentu z Cannes s tiskem nehovoří. Dílo ale bude mluvit samo za sebe. Snad se příštím rokem dočkáme znovuvydání obou částí na nosičích pro domácí kina v jejich režisérském, celkem pět a půl hodin dlouhém sestřihu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY