Boba Fett dostane vlastní film jako první

Vydáno: 07.01.2014 11:32 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

O Star Wars: Epizodě VII ještě nevíme skoro nic a už se plánují spin-off s jednotlivými postavami. Jako první by se měl na velké plátno ve svém vlastním sólovém dobrodružství podívat vesmírný lovec Boba Fett.
Fotografie z filmu Star Wars: Epizoda II - Klony útočí / Star Wars: Episode II - Attack of the ClonesLoni v únoru bylo ohlášeno, že spin-offů ze světa Star Wars se dočká několik známých postav předchozích dílů jako Yoda, Han Solo nebo Boba Fett. Právě třetí jmenovaný by měl mít podle všeho mnohem blíže k realizaci než zelený mistr Jedi nebo vesmírného pašeráka. Studio Disney chce po vzoru dalších studií a značek rozvést vesmír Hvězdných válek do nevídané šíře, která zahrnuje několik sequelů, spin-offů, TV seriálů apod.

Malé pojítko s vesmírným lovcem Boba Fettem, který v šesté epizodě skončil v břiše Sarlacca, nedávno prozradil televizní režisér Jon Schnepp (u nás prakticky neznámý seriál Metalocalypse), který z velmi důvěryhodného zdroje potvrdil, že se sólový projekt postavy skutečně připravuje a na jeho scénáři právě dělá Lawrence Kasdan (scenárista Epizody V, Indiany Jonese i nadcházející trilogie VII-IX). Zřejmě bude jen otázkou času, co se dočkáme oficiálního potvrzení a snad i nějakých prvních skutečných informací o nových Star Wars. Kdo si v nich zahraje? Jaká bude zápletka? Jak bude znít jejich podtitul?

Spousta otázek. Star Wars: Episode VII dorazí do kin 17. prosince 2015.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY