Podívejte se na první fotky z natáčení Transformers 4

Vydáno: 29.11.2013 10:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Michael Bay právě s hravostí malého dítěte natáčí velkolepé čtvrté Transformers, které nám sérii ukážou úplně v novém světle a s vyměněným hereckým obsazením. Jak se natáčely akční scény?
Michael Bay se po Potu a krvi vrací ke své nejúspěšnějsí franšíze, která právě vstupuje do svého čtvrtého dílu. Předchozí trilogie bude ale ležet v pozadí, Age of Extinction bude totiž čerstvý start odehrávající se několik let po událostech trojky a představí nám nejen nové roboty (dinoboty) a design známých robotů (viz Optimus Prime na titulním obrázku), ale také zbrusu nové herecké obsazení. Z toho je zdaleka nejhvězdnější Mark Wahlberg, který si po poslední černé komedii střihl s Bayem další spolupráci - tentokrát jako vynálezce, který objeví pohřbeného Transformera.

Náhražkou za Megan Fox a Shiu LaBeoufa bude neokoukaná herecká dvojice Nicola Peltz jako Wahlbergova dcera a Jack Reynor v roli automobilového závodníka. Ke spektru postav se například přidává ještě například Kelsey Grammer jako "lidský" záporák nebo Stanley Tucci v roli geologa. Film dorazí do kin příští léto a podle právě zveřejněných fotek se určitě máme na co těšit.

Momentky z akčních scén dokazují, že Bay si opět užívá natáčení jako málokdo. Ať už jde o visící auto ve vzduchu nebo náhrážku za dinobotí pařát, jde vidět, že režisér je opět ve svém živlu. Na osm fotek se podívejte v galerii nad článkem - nějaký krátký teaser by snad mohl dorazit už někdy kolem Vánoc.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Dítka to budou chtít určitě vidět, ale já js... (Janka, 30.11.2013 21:32) Reagovat

    Dítka to budou chtít určitě vidět, ale já jsem trochu už dopředu zklamaná, že tam nebude hrát Shiu LaBeoufa, nemám ráda tak velké změny, už jsem těžce nesla změnu za Megan Fox v Dark of the Moon. No podíváme se a necháme se překvapit.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY