Naomi Watts se představuje jako princezna Diana

Vydáno: 26.05.2013 19:00 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Princezna, mediální oběť a bojovnice za lidská práva v jedné osobě – zajímavý materiál pro herečku Naomi Watts. Jak se s připodobněním k legendární princezně Dianě popasuje, posuďte na první oficiální fotografii.
Před rokem jsme měli šanci zhodnotit transformaci Naomi Watts v princeznu lidských srdcí přímo na place, nyní máme tu čest s prvním oficiálním portrétem princezny Diany. Výslednou podobu mezi britskou herečkou a bývalou manželkou následníka britského trůnu můžete porovnat v naší galerii.
Zatímco proměna Naomi Watts se od prvních ukázek příliš neliší, název filmu prošel celkem radikální změnou. Místo výřečného Caught in Flight hledejte film pod strohým (o to ale výstižnějším) titulem Diana.
Životopisný snímek sleduje poslední dva roky života Diany Frances Spencerové, která se po svém rozvodu plně soustřeďuje na humanitární pomoc včetně její poslední kampaně za boj proti minovým polím. Příběh zároveň mapuje i její milostný vztah s pákistánským kardiochirurgem Hasnatem Khanem, kterého si zahraje Naveen Andrews, o něco známější jako Sayid ze seriálu Ztraceni.
Právě vztahem s exotickým chirurgem by měl snímek podle prvních zpráv zahrát na temnější nótu. Po rozchodu s Khanem, po němž následoval románek s osudovým milencem Dodim Al-Fayedem, je totiž Diana vylíčena jako „narušená osoba, která doktora pronásleduje potom, co ukončil jejich aféru.“
Jestli se "pravá" Diana ztratila mezi listy scénáře nebo nám Oliver Hirschbiegel opravdu odhalí zcela novou tvář bývalé princezny, to se dozvíme v říjnu, kdy se snímek dostane i do českých kin.
Zdroj: FilmoFilia


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY