RoboCop dostává nového protivníka

Vydáno: 31.08.2012 07:30 - Michala Benešovská | foto: Metro-Goldwyn-Mayer Studios

Obsazení nového RoboCopa se rozroste o další významné jméno. Ale nastávají také zásadní změny, Hugh Laurie totiž od projektu odchází a přenechává svému nástupci břímě hlavního záporáka.
Poté, co Hugh Laurie z projektu odstoupil, začal se hledat nový záporák pro remake RoboCopa. Požadavky: přirozené charisma a odpudivá arogance. Není divu, že se pro tuto pozici uvažovalo i o Clivu Owenovi. Avšak nakonec se zdá, že roli Raymonda Sellarse, ředitele Omnicorpu, s definitivní platností převezme Michael Keaton.
Režisér nového RoboCopa José Padilha účast ostříleného Keatona vítá, a jak se vyjádřil, je to poslední důležitý díl skládačky.
Michael Keaton se proslavil rolí Beetlejuice ve stejnojmenném snímku Tima Burtona. Jejich spolupráce pokračovala a herec si zahrál hlavní roli ve dvou dílech kultovních komiksových adaptací Batman a Batman se vrací, které Burton natočil. Keaton se objevil také například ve snímku Jackie Brownová a na kontě má i celou řadu lehce zapomenutelných, až nekoukatelných komedií.
Obsazení nového RoboCopa se opravdu povedlo, avšak po rozporuplných reakcích na remake Total Recall mají pochopitelně fanoušci originálu právem strach, jak z remakové drtičky vyjde jejich oblíbený titul. A na tom nic nezmění ani snové obsazení.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY