Bill Murray si v novém filmu najde mladšího kámoše

Vydáno: 01.08.2012 14:28 - Simona Knotková | foto: Touchstone Pictures

Bill Murray je pro režiséry v kurzu vždycky, stejně jako se my, filmoví fanoušci, na něj vždy rádi podíváme. V budoucnu ho možná spatříme i v roli tak trochu zkaženého penzisty, kamaráda dvanáctiletého chlapce.
Bill Murray má na obzoru další filmovou zakázku. Herec, který se prý v nových Krotitelích duchů rozhodně neobjeví (na stranu druhou, nikdy neříkejme nikdy...), je na půli cesty do nového snímku Theodora Melfiho St. Vincent de Van Nuys.
Filmový tvůrce, který má na svém režijním kontě především krátké filmy a jeden televizní Winding Roads, je i autorem scénáře, kterému se minulý rok podařilo dostat až na prestižní "Black List".
Vypráví příběh dvanáctiletého chlapce, kterému se rozvádějí rodiče. V těžkých chvílích si najde nového přítele, kterým není nikdo jiný než jeho soused v důchodu (pravděpodobně právě Murray) holdující chlastu, gamblingu a prostitutkám. Prostě klasický prototyp kámoše, o kterém sní každý rodič milující své dítko...
Další možný adept do hereckého obsazení je Jack Nicholson do role otce chlapce. Bill Murray, který právě dokončil práce na A Glimpse Inside The Mind Of Charles Swan III Romana Coppoly, je v kině aktuálně k vidění v komedii Wese Andersona Až vyjde měsíc.
Dále bychom ho měli vidět v prosinci v životopisném snímku Hyde Park On Hudson, kde ztvární postavu amerického prezidenta Franklina D. Roosevelta.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY