Aaron Eckhart bude dalším filmovým prezidentem

Vydáno: 26.06.2012 14:55 - Michala Benešovská | foto: 2008 Warner Bros. Entertainment Inc.

Filmoví prezidenti jsou daleko oblíbenější než ti skuteční. Obvykle jsou chytří, hezcí a jejich rozhodnutí jsou vždy nesobecká a správná. Tyto požadavky bude jistě splňovat i nový filmový prezident Aaron Eckhart.
Američtí filmoví prezidenti, to je kapitola sama pro sebe. Není to tak dávno, co jsme vás informovali o možné roli prezidenta pro Jamieho Foxxe ve filmu Rolanda Emmericha White House Down. Poněkud odvázanější prezident se očekává od Charlieho Sheena, který ztvární hlavu státu ve filmu Machete Kills Roberta Rodrigueze. Nově rozšíří řady hollywoodských prezidentů také Aaron Eckhart.
Eckhartův prezident na tom bude podobně jako ten, kterého by měl ztvárnit Jamie Foxx, neboť si má zahrát v připravovaném filmu Antoinea Fuquy White House Taken. Film podle dosavadních informací vypadá téměř totožně jako Emmerichův White House Down.
V Emmerichově i Fuquaově filmu má být život prezidenta závislý na umu speciálního agenta - solitéra, který disponuje úchvatnými schopnostmi a vždy zachová chladnou hlavu, což obvykle nepřítele i v mnohačetné přesile dočista paralyzuje. Takže si poradí i ve chvíli, kdy se nevyzpytatelní nepřátelé Ameriky drze rozhodnou, že nebudou troškařit, a rovnou obsadí Bílý dům. Drsný agent s inteligencí, která se ani nedá vyčíslit, se tak společně s prezidentem USA ocitne ve variaci na Smrtonosné pasti.
Prezidenta Aarona Eckharta bude strážit agent v podání Gerarda Butlera. Kombinace těchto dvou charismatických herců je zvláštní, jelikož si jsou typově velice podobní, ale třeba to bude plus, tedy pokud se tito dva alfa-samci navzájem nepotrhají. Fuquaova filmu bychom se mohli dočkat příští rok.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY