G. I. Joe: Odveta se přesouvá na příští rok

Vydáno: 25.05.2012 09:50 - Michala Benešovská | foto: Paramount Pictures

Pro ty, kteří již netrpělivě vyhlíželi pokračování snímku G. I. Joe, máme smutnou zprávu. Letos se sequelu G. I. Joe: Odveta nedočkáme, ale Paramount má výjimečně dobrý důvod, proč nás napínat.
Studio Paramount hodlá film G. I. Joe: Odveta prohnat kouzelnou mašinkou 3D-O-Matic a dodat filmu třetí rozměr ex-post, jako to udělal James Cameron u filmu Titanic. Snímku to má podle studia pomoci k mezinárodnímu úspěchu.
Odložení premiéry má tedy ryze zištné důvody, jak studio zdůrazňuje. Film G. I. Joe: Odveta měl původně do našich kin dorazit už v červenci, ale nyní se tak datum americké premiéry posunulo až na 29. března roku 2013.
G. I. Joe: Odveta je pokračování filmu G. I. Joe a zrežíroval jej Jon M. Chu, který se proslavil jako autor neskutečně haněného dokumentárního filmu o idolu náctiletých slečen Justin Bieber: Never Say Never. Taktéž natočil další kontroverzní snímek Let's Dance 3D.
Odveta je zatím jeho poslední pokus o přízeň diváků a v tomto filmu zazáří hned několik velkých hvězd jako Dwayne Johnson, Bruce Willis, Channing Tatum a Adrianne Palicki.
Ještě si bohužel počkáme, kam všestranný Jon M. Chu zavede elitní 3D komando. Jedno je ale jisté - jeho reputaci už to ublížit nemůže.
Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY