Neill Blomkamp se vrací se sérií sci-fi kraťasů

Vydáno: 31.05.2017 11:09 - Václav Limberk | foto: facebook tvůrce

Režisér originálních sci-fi snímků Disctrict 9, Elysium a Chappie Neill Blomkamp se vrací se sérií sci-fi kraťasů, na které vydal první upoutávku. Podívejte se na ni.
Neill Blomkamp momentálně nenatáčí žádný další celovečerní film, který by navázal na jeho originální sci-fi snímky District 9Elysium a Chappie. Rozhodl se proto skrze svou nezávislou firmu Oats Studios natočit několik krátkých sci-fi filmů, na jejichž trailer se pod jednotným názvem Oats Studio: Volume 1 podívejte níže. Tento trailer ukazuje svět, kde jsou lidé v područí mimozemských nestvůr ještěrovitého původu, které chodí po dvou a mají vlastní zbraně. Jejich cílem "je lidstvo vyhladit", jak sděluje hlas vypravěče. 

Blomkampovým cílem je nechat publikum vybrat, z kterého kraťasu by případně natočil celovečerní snímek. Tyto experimentální krátké filmy budou bezplatně k vidění na Youtube a současně i na placené online službě Steam. Ačkoliv to zatím není oficiálně potvrzené, v ukázce se mihnou Sigourney WeaverSharlto Copley a Dakota Fanning

Trailer zhlédněte níže.

Originální trailer Oats Studio: Volume 1


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY