Trailer: Lovec kožešin DiCaprio ve filmu The Revenant

Vydáno: 18.07.2015 16:36 - Jan Varga | foto: 20th Century Fox

Režisér Alejandro González Iñárritu rozhodně nezahálí - už půl roku po premiéře oscarového Birdmana tu máme první trailer k jeho dalšímu očekávanému snímku s názvem The Revenant, který by měl dorazit do kin v polovině ledna.
Alejandro González Iñárritu, Leonardo DiCaprio při natáčení filmu  / The RevenantJe patrné, že Iñárritu opět výrazně změnil žánr. Provokativní, satirickou a sofistikovanou komedii o divadle, Hollywoodu a osobních krizích totiž tentokrát vystřídal za přímočarý dobrodružný western, který je adaptací stejnojmenného románu Michaela Punkeho, jenž se v něm nechal inspirovat skutečným příběhem Hugha Glasse, amerického pohraničníka a lovce kožešin žijícího na přelomu 18. a 19. století.

Příběh, v němž hlavní roli ztvárnil Leonardo DiCaprio, vypráví o tom, jak je Hugh po smrtelném souboji s medvědem okraden a ponechán napospas osudu svými společníky. Událost ale nakonec přežije, zmátoří se a vydává se na cestu za pomstou. Ve vedlejších rolích se objeví mimo jiné Tom Hardy a Domhnall Gleeson.

Vizuálně opuletní trailer můžete zhlédnout níže:

Trailer k filmu The Revenant


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • - (thornhill, 18.07.2015 23:59) Reagovat

    žéner zmenil ale režijný štýl zjavne nie. tiež to budí dojem že to je "bez" strihu a vyzerá to na fil roka. to bude pecka dámy a pénové :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY