Fantastická čtyřka ve finálním, zatím nejlepším traileru

Vydáno: 15.07.2015 07:00 - Jan Varga | foto: facebook tvůrce

Ani ne za měsíc dorazí do kin reboot Fantastické čtyřky, nový a podstatně temnější origin legendárního komiksového týmu. Za té příležitosti byla zveřejněna poslední upoutávka, která je dosud nejlepší ze všech.
Zapomeňte na hrozivý film z roku 2005 a jeho stejně jalové pokračování - tvůrci nové Fantastické čtyřky v čele s režisérem Kroniky Joshem Trankem to vzali od podlahy a natočili sci-fi, které obě předchozí komiksové adaptace zakopává hluboko do země. Nebo se alespoň zdá, že zakope, soudě podle ukázek, v nichž se efekty a akcí rozhodně nešetří. Nezbývá než doufat, že výsledný film bude tak epický, jak finální trailer naznačuje.

Působivé triky ale nejsou všechno. Vzhledem k tomu, že jde o restart, tak film začne popisováním toho, jak Fantastická čtyřka vznikla, a jak přišli její členové k superschopnostem. V traileru je to podáno celkem výstižně i ve zkratce, ve filmu samotném to však pravděpodobně zabere o dost víc času a na hlavní zápletku spočívající v záchraně světa před podlým Doctorem Doomem si budeme muset počkat. Snad si tedy dala trojice scenáristů (včetně Tranka) záležet kromě akčních scén i na dialozích a vykreslení postav. Hereckého materiálu k tomu měli dost - Kate Mara, Michael B. Jordan, Miles Teller a Jamie Bell jako protagonisté ústřední čtveřice jsou přinejmenším atraktivní a nadějnou volbou s velkým potenciálem.

Do kin snímek dorazí 13. srpna. Upoutávku můžete zhlédnout níže.

Originální trailer #2 filmu Fantastická čtyřka


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY