Kdo propůjčí svůj hlas novým Šmoulům?

Vydáno: 16.06.2015 14:18 - | foto: facebook tvůrce

I modří Šmoulové se dočkají pokračování, čeká je totiž v pořadí třetí celovečerní film. S ním přichází i mnoho změn. Například bude plně animovaný a tvůrci se také rozhodli přeobsadit všechny role.
Demi Lovato ve filmu  / Camp RockPo velkém úspěchu hraných Šmoulů i pokračování Šmoulové 2 se společnost Sony poměrně nepřekvapivě rozhodla i pro tvorbu filmu třetího. Ten nese název Get Smurfy a oproti minulým dvěma dílům, v nichž šlo o kombinaci hraného a animovaného filmu, bude tento zřejmě plně animovaný. Studio se dokonce rozhodlo pro změnu hlasů a původní herci tedy byli přeobsazeni.

Šmoulinku, kterou tedy v předchozích filmech namluvila popová zpěvačka Katy Perry, převezme pěvecká kolegyně od DisneyDemi Lovato. Nejstaršího Taťku Šmoulu si pod svá křídla od Jonathana Winterse vzal Mandy Patinkin. A odvěkému nepříteli těhle modrých stvoření, čaroději Gargamelovi, svůj hlas propůjčí Rainn Wilson. U Gargamela tedy dojde k největší změně, vzhledem k tomu, že původně šlo o postavu hranou. Tu ztvárnil Hank Azaria. Důvod k této akci není známý, ale je jasné, že se dalšího šmoulího dobrodružství dočkáme 31. března 2017.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY