Spin-off Harryho Pottera má hlavní ženskou představitelku

Vydáno: 16.06.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

Sága Harryho Pottera pokračuje, to už víme. Podíváme se do historie na život autora jedné z Harryho učebnic - tohoto autora, Mloka Scamandera, si zahraje oscarový Eddie Redmayne. Kdo z kandidátek mu bude sekundovat?
Eddie Redmayne ve filmu Můj týden s Marilyn / My Week with MarilynMinulý měsíc jsme vám přinesli seznam kandidátů pro role do spin-offu k slavné sáze Harryho Pottera. Pro jednu z hlavních ženských rolí, Tinu, jsme měli tři nejsilnější kandidátky. Těmi byly Elizabeth Debicki (Velký Gatsby), Katherine Waterston (Inherent Vice) a Kate Upton (Jedna za všechny). Asi málokoho překvapí, že zrovna poslední kandidátce, jejíž přednosti rozhodně nejsou hereckého typu, se role v této prestižní franšíze nedostalo. Pomyslně tedy visel otazník nad volbou mezi Debicki a Waterston, ze které vítězně vyšla druhá zmíněná.

S obsazením Katherine Waterston již tedy máme čtvrté potvrzené jméno, jež se natáčení Fantastic Beasts and Where to Find Them bude účastnit. Pozici režiséra zaujal "potterovský režisér" David Yates a scénář pro něj napsala sama autorka celé slavné série, J. K. Rowling. Do hlavní role pak byl vybrán Eddie Redmayne, který bude hrát Mloka Scamandera. Očekávané je však stále rozhodnutí ohledně herců, kteří si zahrají roli Tininy sestry Queenie a Mlokova rivala Jacoba. Tady pro připomenutí kandidují na ženskou roli Dakota FanningSaoirse RonanLili Simmons a Alison Sudol. Pro roli Jacoba nám pak ještě zbývají Steve ZissisZack Pearlman a Dan Fogler. I o těchto rozhodnutích vás budeme snad v blízké době informovat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY