Lance Armstrong: Pád legendy v prvním traileru

Vydáno: 15.06.2015 06:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příběh cyklisty Lance Armstronga a jeho šokujícího přiznání si dlouho říkal o filmové zpracování, kterého se nakonec ujal oscarový režisér Stephen Frears (Královna, Philomena). V hlavní roli Ben Foster.
"Vyhrávání měl v krvi." Těžko si představit příhodnější tagline filmu, který bude prvním celovečerním zpracováním osudů amerického cyklisty Lance Armstronga, jeho narůstající slávy a také strmého kariérního propadu poté, co byl obviněn z užívání dopingových látek. Snímek The Program (u nás jako Lance Armstrong: Pád legendy) bude mít své přijetí o to těžší hlavně ve světle výborného dokumentu z roku 2013 Armstrongova lež, který komplexně vykreslil kariéru i život slavného cyklisty.

Hraná verze však byla samozřejmě nevyhnutelná. Není divu, že se "oscarového" materiálu ujal "oscarový režisér" Stephen Frears, jenž získal věhlas svými předchozími snímky taktéž založenými na skutečných událostech, Královna a Philomena. Kromě snaživého Bena Fostera v hlavní roli se ve filmu představí také Chris O'Dowd jako autor knižní předlohy snímku, dále například Lee Pace nebo Dustin Hoffman.

Trailer zhlédněte níže. V galerii najdete také fotografie a plakát. Film dorazí do kin 15. října.

Originální trailer filmu Lance Armstrong: Pád legendy


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY