Chris Hemsworth bude krotit Krotitelky duchů

Vydáno: 11.06.2015 17:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Ženský reboot Krotitelů duchů nabírá další hvězdné obsazení - kromě čtveřice komediálních hereček ve filmu uvidíme také představitele Thora Chrise Hemswortha v malé, ale zato důležité roli.
Chris Hemsworth ve filmu V srdci moře / In the Heart of the SeaRežisér Paul Feig, který aktuálně v kinech uvádí svou komediální novinku Špión, se nyní naplno přesouvá k dalšímu projektu. Tím je ženský reboot kultovního snímku Krotitelé duchů, v němž to vypadá, že budou převráceny genderové role. Zatímco ústřední čtveřici "krotitelek" ztvární Melissa McCarthyKristen WiigKate McKinnon a Leslie Jones, malou, ale nepřehlédnutelnou roli sekretářky týmu ztvární současná hollywoodská megastar Chris Hemsworth, známý například z marvelovského univerza jako Thor nebo z filmů Rivalové a V srdci moře.

Jeho obsazení, které dnes na Twitteru oznámil sám režisér, se jeví jako skvělá komediální volba, protože Hemsworth v podstatě ztvární roli zcela atypickou k těm jeho dosavadním - recepčního sedícího za stolem. Uvidíme, jak se s danou rolí, kterou v minulosti ztvárnila herečka Annie Potts, popasuje. Při pohledu na trailer k nové Bláznivé dovolené to však vypadá, že mu komediální poloha nebude dělat jediný problém.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY