Bude Emily Blunt svědkem vraždy?

Vydáno: 07.06.2015 17:28 - | foto: Forum Film CZ

Herečka Emily Blunt míří do nového detektivního projektu, který je adaptací knihy The Girl on The Train, v níž se (možná) její postava Rachel stane svědkem brutální vraždy.
Kate Mara ve filmu Fantastická čtyřka / Fantastic FourSchyluje se k začátku pořádné práce na adaptaci románu Pauly Hawkins s názvem The Girl on the Train. Do pozice režiséra se již dostal tvůrce Černobílého světa Tate Taylor, jehož zmíněný film si v roce 2012 odnesl alespoň oscarovou nominaci. Nyní se však začalo spekulovat o tom, kdo si v tomto dramatu zahraje. Dle serveru The Wrap se uvažuje o Kate Mara, která již brzy zazáří v nové Fantastické čtyřce, pro jednu z hlavních rolí. S rolí titulní se ovšem nejčastěji pojí jméno dvaatřicetileté Britky Emily Blunt, ta je známa hlavně díky filmům jako Ďábel nosí Pradu či Správci osudu. A nedávno jste jí mohli vidět v pohádkovém muzikálu Čarovný les. Nebylo zatím nic potvrzeno, jelikož sama Blunt má práce až nad hlavu s natáčením prequelu k Sněhurce a lovci.

The Girl on the Train sleduje život rozvedené Rachel, jež se dostává skrze svůj těžký život pomocí alkoholu, na kterém se stává rychle závislou. Po cestě vlakem do Londýna jede s perfektním mladým párem a přemýšlí, jak skvělý život mají. Když se probere s výpadkem paměti a celá od krve u sebe doma, dojde jí, že pár, se kterým jela, asi zase tak perfektní nebyl.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY