Sofia Coppola nenatočí remake Malé mořské víly

Vydáno: 02.06.2015 09:27 - | foto: Walt Disney Pictures

Asi před rokem se vyrojily spekulace, že režisérka Sofia Coppola bude stát za vznikem hrané verze Malé mořské víly pro studio Universal. Ta však po neshodách projekt opustila, jak to tedy vypadá s remakem dále?
Sofia CoppolaS přibývajícím počtem ohlášení hraných remaků disneyovských pohádek by si filmová společnost Universal měla pospíšit a natočit svou Malou mořskou vílu co nejdříve. Je totiž zřejmě jen otázkou času, kdy si Disney k přepracování vybere i tento film. Projekt se však z preprodukční fáze zatím nijak dále nedostal, a to je to už necelý rok, co padla informace, že Malou mořskou vílu bude režírovat Sofia Coppola (Ztraceno v překladuBling Ring: Jako VIPky), dcera uznávaného Francise Coppoly.

Tak tomu ovšem nebude. Coppola z projektu nedávno vycouvala, jelikož nebyla schopná se se studiem dohodnout na základní věci, kterou bylo obsazení víly Ariel. Prosazovala herečku a dceru Ethana Hawkea a Umy ThurmanMayu Hawke, ovšem Universalu se jako hlavní představitelka nelíbila. Přesto se však na Malé mořské víle usilovně pracuje. Caroline Thompson (Střihoruký Edward) již dokončila scénář a brzy snad najdeme i někoho, kdo by se ujal režijního postu. Podle prvních informací by film měl být o něco hlubší, ve smyslu že nepůjde o pohádku jen pro děti.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY