Trailer: A Walk In The Woods - staříci v divočině

Vydáno: 01.06.2015 08:00 - | foto: facebook tvůrce

I ve stáří mají lidé šílené nápady a sny, které si ještě nesplnili a splnit chtějí. A na toto téma je laděn právě nový film A Walk In The Woods, ve kterém se dva staří kamarádi rozhodnou ukázat, co ještě dokážou.
Ani Reese Witherspoon v nejlepších letech svůj pochod v Divočině nezvládla bez problému, a co teprve, když se podobnou cestu rozhodnou podstoupit dva senioři? Film A Walk in the Woods představuje příběh postaršího Billa Brynsona (Robert Redford), který se po dvaceti letech v Anglii vrací do USA. Rozhodne se kontaktovat svého letitého kamaráda (Nick Nolte), se kterým ztratil přes oceán kontakt. Společně se pro znovuobnovení přátelství vydají na 3500km dlouhou turistickou trasu "Appalachian Trail," což se nesetkává s podporou Billovy manželky (Emma Thompson) a syna (Nick Offerman.) Ale oba si hlavu postaví a jdou vstříc dobrodružství.

Film byl natočen podle bestselleru od skutečného Billa Brysona, jenž jej napsal jako svůj memoár. Do amerických kin tato dobrodružná komedie dorazí začátkem září, čeští distributoři si ji zatím nevybrali, vy se však nyní můžete podívat alespoň na trailer.

Originální trailer filmu A Walking In The Woods


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY