Trailer: Cobie Smulders hledá lásku v Results

Vydáno: 16.04.2015 11:47 - | foto: facebook tvůrce

Po zakončení sitcomu Jak jsem poznal vaši matku se Cobie Smulders začala orientovat hlavně na filmové role. Takže ji brzy uvidíme i v komedii Results, kde jako osobní trenérka řeší zamilovaného spolupracovníka a zákazníka.
Cobie Smulders ve filmu  / ResultsKanaďanku Cobie Smulders zřejmě každý zaregistroval díky roli Robin v oblíbeném seriálu Jak jsem poznal vaši matku, který vydržel na televizních obrazovkách od roku 2005 až do toho minulého. Do povědomí se vám zřejmě dostala i díky hraní v obou dílech Avengers. A nyní tato talentovaná rodačka z Vancouveru přichází v komedii Andrewa Bujalskiho s názvem Results, kde bude na rozdíl od Teda (pozn. postava z Jak jsem poznal vaši matku) hledat lásku právě ona.

Cobie hraje Kat, osobní trenérku, která hledá lásku, ale najde jí více, než čekala. Zamiluje se do ní totiž, jak její fit spolupracovník (Guy Pearce), tak její obtloustlý klient (Kevin Corrigan). První záběry z Results najdete ve videu o něco níže, které je prvním trailerem k tomu filmu od Magnolia Pictures.

Originální trailer filmu Results


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY