Ohlášen třetí díl hudební komedie Ladíme!

Vydáno: 12.04.2015 18:56 - | foto: facebook tvůrce

Před třemi roky zaznamenala u diváků řádný úspěch a ohlas komedie o dívčím hudebním sboru s titulem Ladíme!. Ta se letos dočká i dílu druhého, kde budou zpěvačky soutěžit o celonárodní titul. A pracuje se již na třetím pokračování.
Hailee Steinfeld, Brittany Snow, Anna Kendrick, Alexis Knapp, Rebel Wilson ve filmu Ladíme 2 / U filmu Ladíme! se nedá zapřít menší inspirace hudebním seriálem Ryana Murphyho Glee. I tak se této vtipné skupince děvčat podařilo získat si diváky svým humorem a pěveckým výkonem natolik, že příští měsíc nás v kinech budou bavit znovu v druhém dílu s názvem Ladíme 2, kde se k ostříleným komediantkám, jako jsou Anna Kendrick (Lítám v tom) a Rebel Wilson (Ženy sobě), nově přidala i mladičká Hailee Steinfeld (Opravdová kuráž).

Reportérka LA Times Amy Kaufman nyní na Twitteru prozradila informaci potvrzenou samotnou představitelkou Fat Amy, Rebel Wilson, že se pracuje už na v pořadí třetím filmu o sboru Barden Bellas. A že se do něj vrací i ona se svou rolí. S největší pravděpodobností se vrací i Steinfeld, jelikož při jejím obsazení producenti prohlásili, že při odchodu starších členek plánují, že právě ona povede tuto franšízu dál. Otazník visí hlavně nad Annou Kendrick, která dosud byla hlavní postavou. Muzikál z produkce herečky Elizabeth Banks, která ve filmu i hraje, u nás můžete vidět od 15. května.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY