Temný případ: druhá sezóna v prvním atmosferickém traileru

Vydáno: 09.04.2015 21:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Colin Farrell, Vince Vaughn, Rachel McAdams, Taylor Kitsch. Hvězdně obsazená druhá sezóna hitu HBO nyní odhaluje vůbec první trailer, fotografie a datum premiéry, které je doslova za dveřmi.
Druhá série Temného případu, nejlépe divácky i kriticky přijímaného seriálu posledních let, bude hlavním highlightem letní sezóny HBO. Osmidílná série, která bude po vzoru antologií vyprávět jiný příběh s jinými postavami, se zaměří na trojici morálně rozdílných detektivů, jež se vydají vyšetřovat další temný případ. Jestli bude opravdu „temný“ se však nejspíše dozvíme až z první epizody, která bude simultánně po většině světa (včetně České republiky) uvedena 21. června, spolu s dvěma novými seriály The Brink a Ballers.

I když je minutový teaser vlastně jen představovačkou postav, fanoušci série zřejmě nic víc vidět nemusí. Skvělou atmosféru, syrový look a vizuály (první dvě epizody natočil režisér Rychle a zběsile 3-6 Justin Lin) doplňuje hvězdné obsazení, které po vzoru první řady převádí áčkové hollywoodské herce do drsnějšího prostředí televize. Ti jdou většinou proti svým zavedeným typům (komediální herec Vince Vaughn jako zkorumpovaný obchodník nebo hvězda romantických komedií Rachel McAdams jako drsná detektivka), takže nezbývá než se těšit, zda předvedou stejný herecký koncert jako McConaughey s Harrelsonem.


Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete tři nové fotografie.

Originální trailer seriálu Temný případ (druhá sezóna)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Tohle bude jiné... Ale stejně parádní, protož... (Luboš, 10.04.2015 22:51) Reagovat

    Tohle bude jiné... Ale stejně parádní, protože u HBO vědí co je rodinné stříbro. A Rachel žeru jak nenasytné prase, takže charakterní roli pro ni jen kvituji! Těšinger jak sviň!!!!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY