Suicide Squad: další Batmanovi protivníci obsazeni

Vydáno: 01.04.2015 16:52 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Suicide Squad, který dorazí do kin v létě příštího roku, bude třetím počinem filmového univerza DC Comics - v záporácké týmovce, v níž se mimo jiné představí nový Joker, se objeví také známý protivník Killer Croc.
Suicide SquadUž tak hvězdně obsazená týmovka Suicide Squad přibírá další herce, kteří ztvární známé záporácké postavy z univerza DC Comics, protivníky Batmana, Supermana a dalších. Hlavním novým přírůstkem sestavy se stane Adewale Akinnuoye-Agbaje, který si zahraje známého padoucha z batmanovských komiksů Killer Croca, nadlidsky silného křížence člověka a krokodýla. Zatím není jasné, zda se herec, známý například ze seriálu Ztraceni, akčňáku G. I. Joe nebo komiksovky Thor: Temný svět, mihne pouze v menší vedlejší roli, nebo se stane plnohodnotnou součástí týmu.

Do zatím nespecifikovaných rolí byli také obsazeni Karen Fukuhara, Raymond Olubowale (spekuluje se o roli King Sharka, křížence žraloka a člověka) a Scott Eastwood (Železná srdce), který by si mohl zahrát bývalého přítele Wonder Woman. Pro doplnění - ve snímku Davida Ayera, který je popisován jako novodobý Tucet špinavců, se objeví Will Smith jako Deadshot, Joel Kinnaman jako Rick Flagg, Margot Robbie jako Harley Quinn, Jai Courtney jako Captain Boomerang, Cara Delevingne jako Enchantress, Viola Davis jako Amanda Waller, Jay Hernandez jako El Diablo a Jared Leto jako The Joker.

P. S. První trailer na Batman V Superman: Úsvit spravedlnosti by se měl v kinech promítat před warnerovským filmem Šílený Max: Zběsilá cesta. Doufejme, že se dočkáme více než jen uniklého proma z Comic Conu.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY