Vincentův svět v druhém traileru dosahuje kvalit originálu

Vydáno: 25.03.2015 08:40 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Seriál Vincentův svět, který po osm let běžel na HBO, se letos v létě dočká svého celovečerního filmu. V něm se vrátí všichni staří známí, plus spousta cameo rolí filmového i hudebního průmyslu.
Seriál Vincentův svět u nás nemá ani zdaleka takovou popularitu jako jiný seriál od HBO Sex ve městě, tudíž ani nemůžeme očekávat, že by o jeho celovečerní pokračování byl nějaký větší zájem. Distributoři se však zábavný snímek z prostředí hollywoodského showbusinessu rozhodli do kin nasadit, a to zřejmě z toho důvodu, že se v něm kromě hlavní pětice protagonistů mihne i spousta známých celebrit filmového, sportovního i hudebního průmyslu. Na což ostatně v závěru upozorňuje i nový trailer, který všechny utajované cameo role odhalí.

Nic to však nemění na tom, že výsledek bude zřejmě místo obyčejných návštěvníků kina cílit na zasvěcené fanoušky, kteří znají chování a jednotlivé příběhy postav - celovečerní film totiž nebude izolovaným příběhem, nýbrž pokračováním poslední osmé sezóny seriálu. Kdo má však dané prostředí a postavy rád, neměl by být snímkem nějak zásadně zklamán, i když trailer ostatně nenabízí nic extra přesvědčivého.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát. Film dorazí do kin 11. června.

Originální trailer filmu Vincentův svět


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY