Podle tvůrce Kick-Ass a Kingsmana vznikne další film

Vydáno: 23.03.2015 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Mark Millar, tvůrce nekompromisních komiksových předloh pro filmy Kick-Ass a Kingsman: Tajná služba, svolil k zfilmování svého dalšího, teprve vznikajícího díla s názvem Chrononauts.
ChrononautsV souvislosti s aktuálním úspěchem Kingsmana: Tajné služby se filmová studia poohlížejí po dalších předlohách nesmlouvavého komiksového scenáristy Marka Millara, který zároveň stojí i za předlohou Kick-Ass. Podle nejnovějších zpráv studio Universal právě koupilo práva na jeho nedávno vydanou komiksovou sérii s názvem Chrononauts pojednávající o dvojici vědců, kteří se stanou prvními cestovateli časem v historii. Více podrobností ohledně příběhu zatím neexistuje, protože zatím vyšlo jen první číslo.

Produkce budoucího snímku se ujme Chris Morgan, producent série Rychle a zběsile nebo nadcházejících filmů jako rebootu Mumie nebo Legend of Conan. Kromě Chrononauts se v současné době pracuje i s dalšími Millarovými kousky - studio 20th Century Fox vyvíjí jeho komiksy Superior a Starlight, zatímco jeho marvelovským svazkem Civil War je inspirován děj třetího dílu Captain America: Civil War, který se zanedlouho začne natáčet.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY