Disneyovská Kráska a zvíře má datum premiéry a další herce

Vydáno: 17.03.2015 16:24 - Martin Bubrín | foto: Walt Disney Pictures

Nová hraná adaptace klasické pohádky studia Walt Disney, Kráska a zvíře, kromě dalšího hvězdného hereckého obsazení získala také oficiální datum premiéry. Kdy uvidíme Krásku Emmu Watson?
Emma Watson ve filmu Charlieho malá tajemství / The Perks of Being a WallflowerSpolu se současným úspěchem Popelky není divu, že studio Disney rychle rozšiřuje svůj zatím nekončící seznam hraných adaptací klasických pohádek. Víme, že jako další bude příští rok následovat Kniha džunglí (15. dubna 2016), o rok později se potom ve 3D dočkáme nové verze klasiky Kráska a zvíře. Jak již víme, hlavní roli Belle ve filmu ztvární Emma Watson, Zvíře Dan Stevens a záporáka Gastona Luke Evans, novými přírůstky v obsazení jsou také Josh Gad jako Gastonův poslíček Le Fou, Emma Thompson, která namluví mluvící konvičku Mrs. Potts, a Kevin Kline, jenž ztvární postavu Bellina otce Maurice.

Nyní k nově stanovené premiéře - ta se odehraje přesně za dva roky, čili 17. března 2017. Natáčení Krásky a zvíře režiséra Billa Condona podle scénáře Stephena Chboskyho (autor populární knihy Ten, kdo stojí v koutě) začne letos v květnu v Londýně.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY