San Andreas: Dwayne Johnson vs. obří destrukce v traileru

Vydáno: 10.03.2015 08:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Dwayne Johnson si v katastrofickém velkofilmu San Andreas zahrál záchranáře, který chce zachránit svou dceru při ničivém zemětřesení. Destrukce v novém traileru dosahuje až emmerichovských rozměrů
Katastrofický snímek San Andreas sice nepatří mezi nejočekávanější filmy roku, musí se mu však nechat, že představuje měřítko destrukce, které jsme naposledy v kinech mohli vidět pod vedením Rolanda Emmericha ve 2012. Tady přitom nepůjde o zničení celého světa, ale jen o masivní zemětřesení v Kalifornii, v němž se pohnou litosférické desky a z Los Angeles se náhle stane skoro post-apokalyptická pustina. Ještě že se ale poblíž vyskytuje pilot helikoptéry záchranné služby Dwayne Johnson, který má sklony k zachraňování nejen svých bližních (dcera Alexandra Daddario), ale i náhodných kolemjdoucích.

Představitel hlavní role se ve filmu již podruhé sešel s režisérem Bradem Peytonem, s nímž před třemi lety natočil Cestu na tajuplný ostrov 2, trailer na San Andreas je však na hony vzdálený infantilní rodinné zábavě. Nakolik bude sledování katastrofických atrakcí plných hroutících se budov a obřích přívalových vln (zřejmě nepsané pravidlo subžánru) provinilým potěšením, se dozvíme 28. května.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer #2 filmu San Andreas (s českými titulky)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY