Spin-off Živých mrtvých má druhou sérii a první fotografie

Vydáno: 10.03.2015 07:00 - | foto: facebook tvůrce

I přestože jsme ještě neviděli ani pilotní epizodu spin-offu úspěšného seriálu Živí mrtví od stanice AMC, dostal tento spin-off objednávku na natáčení druhé série. Také vám konečně přinášíme i první fotky ústředních hrdinů.
Megaúspěšný zombie seriál Živí mrtví podle stejnojmenné komiksové předlohy právě vysílá poslední díly páté série a brzy začne natáčení té šesté, se kterou se seriál na obrazovky vrátí v říjnu 2015. Aby televizní stanice AMC z úspěchu Živých mrtvých vytěžila ještě více, oznámila už před nějakou dobou produkci spin-offu, který v televizi uvidíme toto léto pod názvem Fear the Walking Dead. A podle nejnovější zprávy právě padla objednávka u tvůrčího týmu Gale Anne HurdRoberta Kirkmana a dalších na pokračování tohoto spin-offu, tedy druhou sérii. A to se ještě ani nezačalo vysílat.

Děj bude zaměřen hlavně na rozvedenou dvojici Seana a Nancy a jejich věčně naštvaného syna Codyho, které také můžete vidět na nových fotografiích výše v galerii. Tyto postavy budou ztvárněny Cliffem Curtisem (Smrtonosná past 4.0), Kim Dickens (Zmizelá) a Frankem Dillanem (Harry Potter a Princ dvojí krve). 



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY