Nový Spider-Man má režiséra!

Vydáno: 02.03.2015 23:32 - | foto: facebook tvůrce

V roce 2016 na plátna kin opět vtrhne jeden z nejznámějších a nejoblíbenějších superhrdinů. Již třetí verze Spider-Mana, který se tentokrát objeví v marvelovském filmovém univerzu, dostala režiséra.
Joss Whedon, Drew Goddard při natáčení filmu Chata v horách / The Cabin in the WoodsDalší film z pavoučího univerza měl být, jak víme, The Sinister Six a v kinech jsme ho měli zhlédnout v listopadu roku 2016. Superhrdina měl bojovat rovnou proti šesti zloduchům, kvůli neodpovídajícím tržbám v kinech druhého Amazing Spider-Mana však zůstal film v nedohlednu. A zůstane ještě mnohem déle, protože studio Marvel nedávno potvrdilo, že se nový představitel Spider-Mana objeví v roce 2016 ve filmu Captain America: Civil War, poté ve vlastním sólovém dobrodružství 28. července 2017.

Nyní bylo potvrzeno, že se filmu po stránce režie i scénáře ujme převážně televizní scenárista Drew Goddard, který delší dobu pracoval například na seriálech Buffy the Vampire SlayerZtraceni, chvíli na připravovaném seriálu Daredevil nebo napsal také scénář katastrofického Monstra. V režijní branži je ale poměrně nováčkem, na svém kontě má zatím pouze horor z roku 2012 pojmenovaný Chata v horách a měl původně točit výše avizovanou týmovku Sinister Six.

Nyní krátce k prozatimním spekulacím: sólovka Spider-Mana, která by se mohla jmenovat The Spectacular Spider-Man, prý nebude originem, nýbrž již zaběhnutým příběhem, kde superhrdina už nějakou dobu funguje. Má jít ještě o mladšího herce, než byl Andrew Garfield, hlavně kvůli tomu, že se má děj zaměřovat na časy na střední škole. Zaručeně největší záhadou je, kdo si postavu zahraje, protože se dost otevřeně diskutuje o tom, že by mělo jít o jiného Spider-Mana, než je Peter Parker.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY