Autoři Hvězdy nám nepřály pracují na Hledání Aljašky

Vydáno: 01.03.2015 12:00 - | foto: facebook tvůrce

Dívčí romány od amerického spisovatele Johna Greena, který ovládl svět knihou o zamilovaných teenagerech trpících rakovinou Hvězdy nám nepřály, se rychle mění ve filmová díla. A v plánu je již zfilmování třetí jeho knížky.
Česká obálka knižní verze  / Looking for AlaskaMinulý rok nezůstalo žádné oko suché u fiilmové verze dojáku Hvězdy nám nepřály z pera Johna Greena, kde se v hlavních rolích páru sužovaného rakovinou předvedli Ansel Elgort a Shailene Woodley. Tento rok nás v červnu čeká premiéra dalšího trháku podle knížky tohoto spisovatele, a tím jsou Paper Towns (Papírová města), kde v hlavní roli uvidíme modelku Caru Delevingne a Nata Wolffa.

A zřejmě na další rok, 2016, se chystá adaptace románu Looking for Alaska (Hledání Aljašky) o další osudové lásce. Tato kniha se stejně jako Papírová města stala populární, když Greena proslavilo Hvězdy nám nepřály. Na scénáři už nyní pracují autoři obou výše zmíněných filmů, kterými jsou Scott Neustadter a Michael H. Weber. Ti spolu mimoto dělali na filmech jako The Spectacular Now a 500 dní se Summer, v pořadí jde o jejich sedmou spolupráci. Můžeme tedy očekávat podobný úspěch nadcházejících filmů, pokud budou tito pánové odvádět stále stejně dobrou práci.

O obsazení a režisérovi Hledání Aljašky zatím nevíme nic dalšího.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY