Podívejte se na hlavní plakát k Avengers: Age of Ultron

Vydáno: 24.02.2015 19:49 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Všichni se musí vejít na plakát - studio Marvel odhalilo hlavní oficiální plakát k pokračování miliardového hitu Avengers: Age of Ultron, ve kterém se superhrdinové představují pěkně pohromadě.
Dubnová premiéra Avengers: Age of Ultron je za dveřmi, proto je na čase přijít s pořádným plakátem, na němž se představí všechny hlavní postavy filmu. I když je plakát superhrdiny nahuštěný k prasknutí, nepůjde o jediné postavy z marvelovského univerza, které se v pokračování miliardové franšízy objeví - kromě War Machine (Don Cheadle), možná Lokiho (Tom Hiddleston) i Heimdalla (Idris Elba) byl spolu se zveřejněním plakátu potvrzen také návrat Sama Wilsona aka Falcona (Anthony Mackie) z filmu Captain America: Návrat prvního Avengera. A tvůrci naznačují, že jich možná uvidíme ještě více...

Na plakátu můžeme kromě obsazení prvního dílu zahlédnout také trojici nováčků - v pravém horním rohu to jsou Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) a Quicksilver (Aaron Johnson), nad Avengers poletuje také android Vision (Paul Bettany), jehož oficiální podobu tvůrci stále tají. Doufejme, že si ji nechají na character plakáty nebo do dalšího traileru, který nás jistě nemine v nejbližších týdnech. 

Plakát si podrobně prohlédněte níže nebo v galerii. Snímek dorazí do kin 30. dubna.

Plakát filmu  / Avengers: Age of Ultron


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY