Držitelka Oscara se přidává k obsazení Assassin's Creed

Vydáno: 16.02.2015 11:42 - Martin Bubrín | foto: Ubisoft

Adaptace populární videoherní série Assassin's Creed dorazí do kin o Vánocích roku 2016 v hlavní roli s Michaelem Fassbenderem. Obsazení však nyní získalo další zajímavý přírůstek.
Michael Fassbender, Marion Cotillard ve filmu  / MacbethCo má společného shakespearovská adaptace Macbeth a filmová adaptace populární videohry Assassin's Creed? V současné době už celkem tři věci - režiséra Justina Kurzela, představitele hlavní role Michaela Fassbendera, nově také hlavní ženskou roli, kterou ztvární Marion Cotillard. Držitelka Oscara za film Edith Piaf (letos nominovaná za drama Dva dny, jedna noc) se přidává k obsazení očekávané filmové verze populární videohry, která do kin dorazí konkrétně 22. prosince 2016. Její role je zatím držena přísně pod pokličkou, ale měla by být jedním z hlavních přírůstků i dalších dílů série, které vzniknou v případě, že se filmu bude dařit v kinech.

Víme ale, že Fassbender si (podle předlohy) zahraje muže, kterého unese tajemná technologická společnost, jež ho nutí pomocí svých vzpomínek prožít životy svých předků a lokalizovat tak mocné artefakty. Zatím však nevíme, z jakého dílu se tvůrci rozhodnou čerpat nejvíce, případně jaký bývalý život postava prožije.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY