Videoherní Hitman: Agent 47 vraždí v prvním traileru

Vydáno: 11.02.2015 15:18 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Kultovní konzolová videohra Hitman to zkouší již v druhé adaptaci, která dorazí do kin letos v létě. Podařilo se tvůrcům vyvarovat neduhům prvního filmu a naservírovat fanouškům to, co si přáli? Trailer napoví.
Zatímco trailery prvního filmového Hitmana z roku 2007 videohru alespoň trochu připomínaly (výsledný film je naopak ignoroval), první upoutávka rebootu s názvem Hitman: Agent 47 už s titulním hrdinou sdílí jen čárový kód na vyholené hlavě a zálibu v převlékání. To, co poté původně videoklipový režisér Aleksander Bach rozehraje na půdě dvou a půl minut, spíše připomíná nadsazenou epizodu Resident Evil bez příšer, ale zato se stoprocentní videoherní nadsázkou a přepálenými akčními scénami.

Trochu jen zamrzí, že se tvůrci rozhodli více čerpat z posledního převážně akčního dílu Absolution a raději se neobrátili k původní minimalistické tetralogii, která vychází hlavně z tichého zabíjení a chladné, odosobnělé atmosféry. Oproti předešlému filmu však musíme přičíst body za ústředního představitele Ruperta Frienda, který se typově hodí na postavu malomluvého nájemného zabijáka mnohem lépe - ten potěší hlavně fanoušky seriálu Ve jménu vlasti, protože si zahrál jednu z jeho hlavních postav.

Trailer zhlédněte níže. Film dorazí do českých kin 27. srpna.

Originální trailer filmu Hitman: Agent 47


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY