Lost River: režijní debut Ryana Goslinga v prvním traileru

Vydáno: 04.02.2015 10:30 - Pavel Bárta | foto: facebook tvůrce

Jako již tolika jiným hercům, i Ryanu Goslingovi nestačí se jen producírovat před kamerou, proto se rozhodl postavit se i za ni. Nyní nám svůj výtvor představuje v prvním traileru. Máme se ale vůbec nač těšit?
Plakát filmu  / Lost River[Naši recenzi filmu si připomeňte zde.] S režijní prvotinou hvězdy filmů Bláznivá, zatracená láska, Drive či Za borovicovým hájem je to zatím jak na horské dráze. Film sice získal příležitost blýsknout se na hvězdném filmovém festivalu v Cannes minulý rok, jenže poté, co se mu dostalo pár velmi nepříznivých recenzí, začalo se proslýchat, že filmové studio Warner Bros. ztratilo zájem o jeho distribuci. Jelikož ale dorazila první filmová upoutávka, dá se čekat, že snímek přece jen do kin půjde.

Co se týče traileru samotného, ten působí značně rozpačitě. Zdá se, jako by Ryan Gosling odkoukal režijní styl od svého kolegy, režiséra Nicolase Windinga Refna, se kterým spolupracoval na filmech Drive a Jen Bůh odpouští. Vidět tak můžeme několik precizně komponovaných a (rádoby) umělecky laděných záběrů podkreslených gradujícím elektronickým beatem, na čemž byl vystaven nejen Drive, ale především i Jen Bůh odpouští.

Trailer filmu Lost River nám sice moc podrobností o případné zápletce nepřináší, nicméně mělo by se jednat o opuštěné město Lost River, působící až jakýmsi post-apokalyptickým dojmem, ve kterém se svobodná matka snaží zachránit svůj domov a udržet rodinu pohromadě.

Ač upoutávka nepůsobí zrovna přesvědčivě, alespoň herecké obsazení stojí za to. V hlavní roli svobodné matky se objeví Christina Hendricks (Mad Men, Drive) a dále se můžeme těšit na Saoirse Ronan (Pokání, Hanna) či Evu Mendes (Hitch: Lék pro moderního muže, Za borovicovým hájem).

Originální trailer k filmu Lost River


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY