X-Meni jako seriál míří do televize

Vydáno: 03.02.2015 15:57 - Ivan Hladík | foto: facebook tvůrce

Televizní stanice přivedly do seriálové podoby některé komiksové hrdiny. Teď je chce trumfnout Fox TV a diváci plesají jen při pouhé zmínce. Jak naznačil Simon Kinberg, možná se brzy objeví na obrazovkách i komiks X-Men.
Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Evan Peters ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastPro server Collider Simon Kinberg řekl: „Stále zjišťujeme, co vše bude třeba pro realizaci udělat. Ale když se podíváte třeba na to, co Marvel podniká s příběhy Daredevila a dalšími na Netflixu, prostě vidíte, že to má smysl. Vždyť serializovaný formát komiksů je vhodnější pro televizi než pro velké plátno. I vzhledem k tomu, že každý týden můžete prožít jiný příběh, stejně jako v komiksu. Myslím si, že díky novým možnostem vizuálních a speciálních efektů je tu řada způsobů, jak tyto příběhy natočit, aniž byste museli mít obrovské finanční částky, které pokaždé stojí velký film.“

Nyní se podle insidera Fox snaží najít schůdnou cestu k předloze a přípravy na výrobu seriálu jsou tak ve velmi raných fázích. Zatím smí s právy na komiksové postavy a příběhy 20th Century Fox počítat pouze co se filmů týká, dokud nebude Marvel souhlasit i se seriálovou verzí pro televizi, jen tak natáčení nezačne. Šéf Fox Entertainment, Gary Newman, je však optimista. „Z vyjednávání máme dobrý pocit. Ale ještě bude chvíli trvat, než vymyslíme, jak celý projekt pojmout,“ říká.

Takže na seriál X-Men si ještě počkáme, podle odhadů někdy do sezóny 2016 – 2017.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY