Child 44: dobový thriller natáčený v Praze má první trailer

Vydáno: 27.01.2015 20:44 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Hvězdně obsazený thriller z období Sovětského svazu, Child 44, natáčený v České republice má první trailer - v napínavém příběhu se Tom Hardy vydává po stopách masového vraha dětí.
Tom Hardy je král přízvuků - po americkém přízvuku, welštině a "baneovštině" si vyzkouší také ruštinu v nadcházejícím dobovém thrilleru Child 44, který vychází z úspěšné knižní předlohy Toma Roba Smithe. Film z produkce Ridleyho Scotta vypráví o honu na masového vraha dětí, po jehož stopách se v Rusku padesátých let vydá bývalý tajný agent Leo Demidov (Hardy), jenž se během svého vyšetřování dostane do křížku s ruskými úřady. V temně laděném investigativním snímku další role ztvárnili Gary Oldman, Noomi Rapace, Joel Kinnaman nebo Jason Clarke.

Pro našince je film lákavý také z toho důvodu, že se celý natáčel na území České republiky a jde o vůbec nejnákladnější zahraniční zakázku vůbec. Zda dokáže snímek Daniela Espinosy prorazit bariéru obyčejné žánrové podívané, se dozvíme 28. května, kdy Child 44 vstupuje do českých kin.

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete tři fotografie a plakát.

Originální trailer filmu Child 44


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY