Kdy dorazí do kin Zátah 3? Gareth Evans naznačil

Vydáno: 21.01.2015 15:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Pokud patříte mezi ty, kteří považují Zátah 2 za jeden z nejlepších akčních filmů všech dob, jistě netrpělivě vyhlížíte završení trilogie v podobě třetího dílu. Gareth Evans odhalil plány na jeho uvedení.
Fotografie z filmu  / The Raid 2: BerandalV roce 2011 se do širšího povědomí uvedl akčním MA filmem Zátah, ale místo toho, aby kývl na nabídky Hollywoodu, se vrátil do Indonésie a natočil ještě lepší pokračování Zátah 2. Po jeho premiéře vyvstala na povrch jediná otázka - kdy uvidíme trojku? I když Gareth Evans tvrdí, že pro ni má spoustu nápadů (film se má například částečně odehrávat během druhého dílu), ty jsou však zatím jen v hlavě, ne na papíře. Scénář k filmu zkrátka ještě neexistuje, proto režisér na svém twitteru pro jistotu zveřejnil informaci, kde uvádí věci na pravou míru.

The Raid 3 podle něj totiž uvidíme nejdříve v roce 2018 nebo 2019. Tříletá až čtyřletá mezera je pro fanoušky jistě dlouhá, ale naopak je to lepší než nechat věci uspěchané. Evans ale mezitím nebude jen vymýšlet, jaké další druhy bojů provede, protože je spojovaný hned se dvěma, nyní již hollywoodskými snímky - gangsterkou Blister a heist movie Breaking the Bank. Čas napoví, co od něj uvidíme nejdříve.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • - (thornhill, 22.01.2015 12:52) Reagovat

    lepšie pokračovanie ? no to nie je isté. vela ludí ma radšej priamu jednotku, vrátane mňa :)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY