Kruh 3: Samara vyleze znovu z televize

Vydáno: 19.01.2015 17:23 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

První Kruh byl jedním z případů, kdy se americký remake vyrovnal (nebo překonal) japonskému originálu. Po nepovedeném druhém díle však na sérii chtěl každý raději zapomenout...jak to vypadá s trojkou?
Plakát filmu Kruh 2 / The Ring TwoJaponský Ring z roku 1991 dostal dvě pokračování, Ring 2 a Ring 0 - Zrození, poté dva americké remaky Kruh a Kruh 2, poté další dva remaky, tentokrát opět japonské, Sadako 3D a Sadako 3D 2. Někoho v Hollywoodu však napadlo, že je skvělý nápad natočit další pokračování, tak se někdy v budoucnu (zřejmě do dvou let) dočkáme snímku s názvem Rings. Zatím není jasné, zda půjde o další remake, pokračování druhého dílu nebo restart série, jedinou potvrzenou informací je jméno představitelky hlavní role - tu dostane dosavadní neherečka Mathilda Lutz.

Naposledy, co jsme o pokračování Kruhu slyšeli, měl ho režírovat F. Javier Gutiérrez podle scénáře Akivy Goldsmana. O zápletce se samozřejmě nic neví, ale můžeme předpokládat, že hrdinka získá tajemnou kazetu, po jejímž zhlédnutí ji čeká posledních sedm dní života. Zajímavostí je, že krátkometrážní snímek Rings v roce 2005 režíroval Jonathan Liebesman jako bonusový kraťas, jenž se objevil na DVD Kruhu 2

Zhlédněte ho níže.

Rings


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY