Fáma: Čeká nás nový Spider-Man, který se sejde s Avengers

Vydáno: 15.01.2015 09:30 - Martin Bubrín | foto: Columbia Pictures

Rebootovaná série Amazing Spider-Man si vedla pod velká očekávání studia Sony, proto možná dochází k zásadní změně strategie. Nejnovější fáma hovoří o tom, že superhrdinu uvidíme v marvelovském univerzu.
Andrew Garfield ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2To, že studio Sony má se Spider-Manem problémy, se ví již dlouho. Neustálé přehodnocování strategií (spin-off, týmovka, zdržení třetího dílu, ženská sólovka apod.) je následkem neuspokojivých tržeb druhého dílu rebootované série Amazing Spider-Man 2, které jednoduše nedostálo očekáváním miliardové franšízy studia. Co s tím? V neoficiálních vodách internetu se začíná proslýchat, že se Sony sešlo se studiem Marvel a společně mezi sebou uzavřely smlouvu. Většině z vás jistě doklaplo, o co jde.

Server Latino Review totiž přinesl informaci, že Spider-Mana čeká zbrusu nová premiéra - ne však ve vlastním sólovém filmu (to by byla sebevražda), nýbrž v marvelovském filmovém univerzu. Postava Petera Parkera by měla dostat novou tvář (čili Andrew Garfield je bohužel ze hry) a podle všeho se objeví na plátnech kin v roce 2018 v první části epického finále Fáze III Avengers: Infinity War - Part I...a samozřejmě i v druhé. Díky prosincovému hacku Sony se na světlo dostaly dokumenty, které skutečně potvrzují, že obě studia tuto možnost již v minulosti projednávala. Znamená to tedy, že se kdysi nemožná věc nyní stane splněným fanouškovským snem?

Na odhady je ještě brzy, protože se může ukázat, že se jedná o jednu velkou kachnu. Ale člověk nikdy neví - když jde o velké peníze, v Hollywoodu se může stát téměř cokoliv. Jak se vám daná myšlenka vlastně zamlouvá?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY