Herci ze Zátahu se přidávají ke Star Wars

Vydáno: 09.01.2015 10:02 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Zátah 2 bývá mnohými popisován jako "nejlepší bojový film všech dob" s neskutečnými akčními scénami a choreografií. Proto je potěšujícím zjištěním, že ústřední trojici herců uvidíme i v jiném žánru.
Fotografie z filmu  / The Raid 2: BerandalJak to tak vypadá, obsazování Star Wars: Síla se probouzí ještě stále není u konce - očekávaný sedmý přírůstek sci-fi série totiž údajne na palubu nabral další herecké obsazení, které zřejmě nejvíce potěší fanoušky akčních filmů Zátah a Zátah 2. Server Twitch totiž přišel s informací, že se herci Iko UwaisYayan Ruhian a Cecep Arif Rahman objeví v nových Hvězdných válkách, i když není zatím jasné, v jaké specifické roli (na to je ještě brzy, protože to vlastně nevíme ani u zbytku obsazení).

Je však jisté, že půjde o někoho, kdo vyniká netradičními bojovými schopnosti - představa soubojů se světelnými meči ve stylu Zátahu tedy zní více než lákavě. Možné je samozřejmě i to, že se bude jednat o motion capture role a herci ztvární některé z postav ze strany Jedi nebo Sithů - uvidíme. 

Závěrečný souboj z filmu Zátah 2


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY