Scarlett Johansson v hlavní roli Ghost in the Shell

Vydáno: 06.01.2015 14:13 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Adaptace kultovního japonského anime Ghost in the Shell se vyvíjí už roky, nyní to ale vypadá, že se konečně začíná něco dít - hlavní roli v cyberpunkovém sci-fi si totiž zahraje Scarlett Johansson.
Fotografie z filmu Ghost in the Shell / Kôkaku kidôtaiStudio DreamWorks kolem adaptace Ghost in the Shell přešlapuje již několik let, ale v podstatě od doby, co byl se snímkem spojován režisér Rupert Sanders (Sněhurka a lovec), jsme o něm moc neslyšeli. To se nyní mění, protože studio údajně našlo představitelku hlavní hrdinky Motoko Kusanagi (je dost možné, že ve filmu dostane americké jméno), příslušnici speciálních policejních jednotek s tělem kyborga, která dostane lidskou duši. Nejprve se mluvilo o tom, že by si ji měla zahrát Margot Robbie z Vlka z Wall Street, volba nakonec padla na mnohem prověřenejší herečku.

Ztvární ji totiž Scarlett Johansson, což je zřejmě jedna z nejnadanějších akčních hereček současnosti. Kromě marvelovských filmů, kde ztvárnila postavu Black Widow, byla loni k vidění také v sci-fi Lucy. Ghost in the Shell z roku 1995 (a pokračování z roku 2004) patří mezi jedny z největších klasik cyberpunkové odnože anime, proto bude velmi zajímavé sledovat, jak Hollywood s takovou látkou naloží. Vzhledem k obsazení hlavní role bychom se další podrobnosti měli dozvědět již brzy.




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY