American Horror Story: O čem bude pátá série?

Vydáno: 28.12.2014 11:27 - Zdeněk Pagač | foto: facebook tvůrce

Hororový seriál American Horror Story je jedním z nejsledovanějších televizních projektů současnosti, proto je logické, že náš příští rok nemine pátá řada. O čem by mohla být?
Jessica Lange, Evan Peters ve filmu  / American Horror StoryJeden z nejúspěšnějších seriálových projektů současnosti (pro stanici FX je to nejsledovanější seriál za posledních 20 let a tato stanice rozhodně netrpí nezájmem diváků), jenž si získal celosvětovou pozornost řízným postmoderním crossoverem hororových žánrů, řeší dva základní pilíře budoucí 5. série. Hlavní hvězda antologie Jessica Lange již dříve avizovala, že čtvrtá řada je její poslední štace v American Horror Story, jenže... Mimořádně velký úspěch přináší i své vedlejší ovoce např. v podobě internetového prodeje písní ze zatím poslední série Freak Show.

Tlak na to, aby zůstala, se exponenciálně zvyšuje se závěrečným dílem AHS. Podle posledních informací, které poskytl guru seriálu Ryan Murphy v rozhovoru, je angažmá Lange "na dobré cestě", což je pozitivní signál pro fanoušky. Mimochodem, pátá série by se měla točit kolem zakázané oblasti v USA, kde se to bude hemžit, jak jinak, emzáky a jinou podobnou havětí. Byť se jedná o nepotvrzenou informaci, jde zřejmě o nejlogičtější variantu. Téma UFO bylo naznačeno jen ve druhé sérii (zdaleka nebylo vytěženo) a návštěva Vetřelce, či jeho příbuzného by jistě nebyla od věci.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY